Attraktioner og seværdigheder i Nordsjælland

København - Holder I ferie i Nordsjælland, kommer I ikke uden om København. Her finder I en overflod af seværdigheder og oplevelser året rundt. Det er alt fra forlystelsesparker til kirker og fra museer til koncerter med verdenskendte kunstnere. Lige meget hvilken del af regionen I holder din ferie i, kan I hurtigt og nemt komme ind til København med offentlig transport.

Louisiana i Humlebæk er Danmarks førende museum inden for morderne kunst. Museet er omgivet af fantastiske naturomgivelser. Gå derfor en tur i museets have, når I besøger en af museets spændende udstillinger.

Falkonergården - Her kan I på tætteste hold opleve en tusindårig jagttræning af nogle af verdens mest spændende rovfugle som bl.a. vandrefalk, sakerfalk og den russiske steppeørn. Programmet tager 50 min. og indledes i en af de stråtækte gårdslænger. Med DanCenter får I 20 % rabat på entrébilletten.

Kronborg Slot er et af Nordeuropas vigtigste renæssanceslotte. Det ligger ved indsejlingen til Øresund og har derfor tilbage i tiden ofte været omdrejningspunktet for stridighederne og krigene mellem Danmark og Sverige. Kronborg Slot er kendt i hele verdenen for Shakespeares skuespil Hamlet, som har fundet sted her. Kronborg Slot er som en af de få danske seværdigheder med på UNESCOs liste over verdensarv.

Havnerundfart med DFDS - Velkommen ombord hos en af Danmarks mest populære turistattraktioner for hele familien: DFDS Canal Tours. Oplev og nyd vor smukke hovedstad med de mange kendte tårne og bygninger fra søsiden. Turen gennem de smalle og idylliske kanaler i komfortable både er ledsaget af flersprogede guider. Med DanCenter får I 20 % rabat på turen.

Rabat til attraktioner i Danmark
DanCenter giver rabat til en række attraktioner og seværdigheder i Nordsjælland og i resten af Danmark. Se hvilke attraktioner I får rabat til her - Attraktioner med Rabat.DanCenter Gilleleje
Tinkerup Strandvej 32 • DK 3250 Gilleleje • Tel: +45 48355776 • Fax: +45 48355703
E-mail: gilleleje@dancenter.com